KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

AVION v Bratislave má nového riaditeľa

tomas micekOd marca 2018 toto obchodno - zábavné centrum riadi Tomáš Míček, ktorý doteraz manažoval ostravský AVION. Na riaditeľskom poste vystriedal doterajšiu Andreu Aujeskú, ktorá aktuálne čerpá materskú dovolenku.


„Mojou úlohou na pozícii zastupujúceho riaditeľa v nákupnom centre AVION v Bratislave je kontinuálne pokračovanie v nastavenej stratégii a posilnenie pozície na slovenskom trhu. Prioritou v tomto roku je dokončenie nového a unikátneho foodcourtu. V AVIONE chceme vytvoriť príjemné prostredie na stretávanie, nákupy aj trávenie voľných chvíľ pre našich zákazníkov,“ hovorí Tomáš Míček, nový dočasný riaditeľ centra AVION v Bratislave.


Tomáš Míček ukončil v roku 2007 štúdium podnikovej ekonomiky a manažmentu na Technickej univerzite v Ostrave. Po štúdiu na univerzite pracoval ako oblastný obchodný manažér v spoločnosti Tesco. V roku 2009 nastúpil na Centre manager trainee program do spoločnosti IKEA Centres ČR a SR, ktorá stavia, vlastní a manažuje nákupné centrá AVION. Po skončení programu sa stal na päť rokov prevádzkovým manažérom v nákupnom centre AVION v Ostrave. Od roku 2016 doteraz centrum viedol aj ako jeho riaditeľ.


Zdroj: OC AVION

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk