KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Datart má nového výkonného riaditeľa

tomas balikVýkonným riaditeľom elektro predajcu Datart, sa stal Tomáš Balík, ktorý bol doteraz riaditeľom nákupu. Na jeho pozíciu nastúpil Milan Brabec.


Tomáš Balík v priebehu 10tich rokov v Datarte čerpal skúsenosti v oddeleniach nákupu, predaja i starostlivosti o firemných zákazníkov. Jeho hlavnou úlohou v pozícii výkonného riaditeľa je pokračovať v osvedčenej stratégii Datartu, dosiahnuť plánovaných výsledkov spoločnosti a úspešne ju previesť celým procesom integrácie so skupinou HP Tronic.


„Pred nami je vianočná sezóna, kľúčové obdobie roka. Som rád, že aj v tomto náročnom čase otvárame nové predajne a umožňujeme tak našim zákazníkom využívať služby elektro špecialistu na miestach, kde ponuka Datartu chýbala," dopĺňa Tomáš Balík. Posledné štyri roky bol v Datarte riaditeľom nákupu a pred nástupom do Datartu okrem iného pracoval cez 6 rokov v predajnom a marketingovom oddelení spoločnosti Philips Morris. Skúsenosti má aj s prácou v zahraničí. Vyštudoval Vysokú školu ekonomickú v Prahe.


Riaditeľom nákupu Datartu sa stal Milan Brabec, ktorý má mnohoročné skúsenosti z nákupu a predaja v niekoľkých retailových firmách. Ako riaditeľ nákupu zodpovedá na úspešné plnenie cieľov stanovených pre rok 2017/2018. Jeho úlohou je tiež previesť oddelenie nákupu procesom zmien, ktoré vyplývajú zo spojenia Datartu so skupinou HP Tronic. V Datarte je Milan Brabec od jeho založenia v roku 1993, na pár rokov si však odskočil získať skúsenosti do spoločností Carrefour ČR, Tesco ČR a Tesco CE v Londýne. Vyštudoval Vysokú školu finančnú a správnu.


Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk