KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Miroslav Barnáš povedie JLL na Slovensku aj v Česku

barnasJLL s okamžitou platnosťou vymenovala Miroslava Barnáša riaditeľom svojho zastúpenia v Českej republike. Vedenie českého tímu bude vykonávať popri súčasnej pozícii riaditeľa slovenskej pobočky JLL, za ktorej vedenie zostáva aj naďalej zodpovedný.


Tewfik Sabongui zo spoločnosti odchádza po 16 rokoch. Miroslav Barnáš pôvodne nastúpil do King Sturge, kde bol v roku 2006 spoluzakladateľom slovenskej pobočky v Bratislave. Po zlúčení King sturge a JLL v roku 2011 pokračoval ako riaditeľ slovenskej pobočky, stal sa členom predstavenstva JLL pre strednú a východnú Európu (JLL´s CEE Board) a vedúcim investičného oddelenia JLL na Slovensku. Bratislavská pobočka pod jeho vedením v posledných desiatich rokoch zaznamenáva rýchly a udržateľný rast.


Miroslav Barnáš, riaditeľ pre Českú a Slovenskú republiku JLL, hovorí: “Česká republika rovnako ako aj celá stredná Európa zažíva vynikajúce obdobie, ktoré praje rozvoju nášho podnikania. Teším sa na pokračovanie úzkej spolupráce s kolegami a klientmi v Českej republike a na Slovensku. Potreby širokého spektra našich klientov, od realitných investorov po nájomcov komerčných priestorov, sa neustále vyvíjajú, sú rozmanitejšie a zároveň viac prepojené. Spoločne s lokálnymi tímami rád prispejem k dosahovaniu strategických cieľov našich klientov.”

 

JLL je medzinárodná realitno-poradenská spoločnosť, ktorá pre svojich klientov poskytuje špecializované služby v oblasti komerčných a rezidenčných nehnuteľností a manažmentu investícií. Na Slovensku pôsobí od roku 2006. V súčasnosti poskytuje služby v oblasti investičného poradenstva, oceňovania nehnuteľností, prieskumu trhu, poradenstva v oblasti prenájmu kancelárskych, retailových a industriálnych priestorov, rezidenčných nehnuteľností, pozemkov ako aj služby v oblasti projektového manažmentu a správy nehnuteľností.

 

Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk