KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Tetra Pak vymenoval novú riaditeľku

sieradzonNovou generálnou riaditeľkou spoločnosti Tetra Pak Poland & Danube, ktorá zastrešuje Slovensko, ale aj susediace krajiny Českú republiku, Maďarsko a Poľsko sa stala Kinga Sieradzonová.


Pre spoločnosť pracuje už 22 rokov. Počas svojej kariéry pôsobila na rôznych manažérskych pozíciách vo viacerých európskych krajinách, napríklad vo Švajčiarsku, Poľsku, či Grécku.

 

Kinga Sieradzonová prichádza do vedenia po pozícii v Švajčiarsku, kde spolupracovala s najväčšími globálnymi zákazníkmi spoločnosti Tetra Pak. Spoločnosť by mala podľa nej pokračovať v podpore zákazníkov vývojom inovatívnych a individualizovaných riešení, ktoré majú potenciál pomáhať v raste ich spoločnosti aj v konkurenčnom prostredí dnešného sveta.

 

“Keď som pred troma rokmi odišla z Poľska, naozaj mi ani nenapadlo, že sa vrátim nazad tak skoro. Som hrdá, že som dostala túto príležitosť. Poland & Danube ma vďaka našim partnerom stabilnú pozíciu. S lokálnymi tímami budeme pracovať na ponuke služieb s pridanou hodnotou zákazníkom. Vďaka tomu budú môcť ľahšie reagovať na výzvy rýchlo vyvíjajúceho sa trhu a budú môcť byť o krok vpred pred svojimi konkurentmi, presne tak, ako my,“ hovorí K. Sieradzonová.

 

Nová regionálna riaditeľka absolvovala štúdium škandinávskych jazykov na Univerzite Adama Mickiewicza v Poznani a ukončila MBA na IMD (Institue of Management Development) vo Švajčiarsku. Do Tetra Paku nastúpila v 1994. V roku 2001 sa stala Business Support Manager pre oblasť Európy a Afriky, neskôr bola vymenovaná do pozície Director Service Operations & Sales pre Juhovýchodnú Európu a v roku 2010 získala pozíciu obchodnej riaditeľky pre Poland & Danube. Ďalším krokom v jej kariére bol posun na pozíciu Director Customer and Strategic Account Management vo Švajčiarsku. Vďaka rozmanitým skúsenostiam je pripravená na svojej novej pozícii zúžitkovať okrem znalostí slovenského, českého, maďarského a poľského, trhu aj svoj vynikajúci prehľad globálnych trendov v oblasti.

 

Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk