KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Oriflame Slovensko povedie Jonas Häggqvist

zizalaVedenie významného priameho predajcu a kozmetickej spoločnosti Oriflame na Slovensku prevzal od septembra Jonas Häggqvist. Na túto pozíciu sa prepracoval po tom, čo od základov vybudoval rovnakú značku v Tunise.

 

Jonas Häggqvist má tunisko-švédsky pôvod a v Oriflame pôsobí od svojich 24 rokov. Ambiciózny tridsiatnik vyštudoval ekonómiu a manažment vo Švédsku a vo Švajčiarsku. Po nástupe do práce pred ním stála veľká výzva – presadiť prírodnú švédsku kozmetiku v arabských krajinách. Šesť mesiacov tvrdej práce spojenej s vybavovaním povolení na tuniských úradoch sa vyplatilo. Za tri roky dokázal nielen založiť tuniský Oriflame, ale aj zamestnať 40 pracovníkov a zaujať 20 000 ľudí, aby sa dali na kariérnu dráhu kozmetických poradcov.

 

Aktuálne stojí nový riaditeľ Oriflame Slovensko pred ďalšou výzvou, ktorú prijíma s pokorou a príslušným nasadením. „Chcem dosiahnuť, aby bol Oriflame prvou voľbou slovenských žien a mužov, aby vedeli, že naše produkty sa dajú kúpiť jednoducho. Usilujem aby bol Oriflame najväčším priamym predajcom v oblasti kozmetiky a wellness produktov na Slovensku a aby ho ľudia vnímali ako luxus, ktorý si môžu dovoliť. Takisto by som rád dostal do povedomia Sloveniek a Slovákov, že Oriflame je príležitosť. Nemusí to byť vaša hlavná zárobková činnosť, ale spôsob, ako si pekne privyrobiť a dovoliť si tak viac,“ hovorí J. Häggqvist s tým, že sa bude snažiť o to, aby sa značka stala viac mladistvou a sexi.

 

„Oriflame je švédska značka s 50-ročnou históriou. Počas posledných piatich rokov sme tvrdo pracovali na prepojení značky so Švédskom a jeho prírodným bohatstvom. Som hrdý na to, že pracujem pre Oriflame aj preto, že má pozitívny vplyv na spoločnosť aj ekonomiku,“ dodáva J. Häggqvist .

 

Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk