KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Galéria Martin privítala prvých návštevníkov

galeria martin mikulasGaléria Martin otvorila svoje brány dnes, 7.12.2017. Galéria celkovou rozlohou 12 000 metrov štvorcových stojí na mieste bývalého Prioru v centre Martina.

 

 

 

 


Svojim zákazníkom bude ponúkať široké nákupné možnosti vo viac ako 60 prevádzkach a viaceré novinky rámci daného regiónu. Napríklad ako prvé nákupné centrum pritiahne do martinského okresu značky H&M, Lindex a Yves Rocher.

 

Centrum prinesie obyvateľom Martina a okolia taktiež kvalitnú gastronómiu, známe módne značky a širokú škálu služieb.
Návštevníkom centra sú k dispozícii aj známe predajne ako New Yorker, Orsay, CCC, elektro Datart, kníhkupectvo Martinus, drogéria DM, Fann parfumerie, supermarket Billa, k dispozícii bude aj lekáreň, banka a ďalšie služby.
Správou centra je poverená spoločnosť Cushman & Wakefield, ktorá v rámci svojich služieb ponúka aj prenájom maloobchodných priestorov v OC Galéria Martin.


Richard Souhrada, Cushman & Wakefield Associate a vedúci tímu správy nehnuteľností na Slovensku hovorí: „Veríme, že sa nám aj v spolupráci s mestom opäť podarí oživiť centrum Martina. Nie je v našom záujme prvoplánovo ponúkať Martinčanom len príjemnú atmosféru v centre, nové nákupné možnosti či ďalšie parkovacie miesta. Aj s vlastníkom centra by sme radi prispeli k nárastu návštevnosti centra mesta, podporovali rozvoj regiónu a mládeže a tak sa stali plnohodnotnou súčasťou života Martinčanov.”


„Mesto má výborný potenciál rozvoja a myšlienka rekonštruovať obchodný dom Prior sa od začiatku realizácie projektu stretla s pozitívnou odozvou aj na martinskej radnici. Zvonku sa bude nákupné centrum Galéria javiť ako súbor akoby samostatných domov, čím projektanti rešpektovali mestskú architektúru. V interiéri navrhli dominantnú pasáž, ktorá bude presvetlená aj zhora a okolo nej budú obchody, kaviarne a drobné oddychové zóny. Veríme, že s otvorením Galérie sa v centre mesta zvýši kvalita služieb, vzniknú nové pracovné miesta a miestnych podnikateľov poteší, že centrum mesta dostane nový impulz,“ hovorí Ing. Radovan Pilich, predseda predstavenstva, Obchodné domy PRIOR STRED, a.s., ktorý má na Slovensku dlhoročnú tradíciu a obchodné skúsenosti.


Súčasťou otvorenia bol bohatý sprievodný program. Galéria Martin si pre svojich návštevníkov pripravila aj mnoho súťaží a prekvapení a na záver finále v podobe ohňostroja.

 

Zdroj a vizualizácia: Cushman & Wakefield

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk