KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KIKA otvára na Slovensku ďalšiu predajňu. Pribudne v Nitre

centro nitraTentokrát však nepôjde o samostatnú predajnú jednotku, ale pobočku, ktorá je súčasťou väčšieho obchodného centra Centro Nitra. Centrum má veľmi dobrú dostupnosť, čo je pri nakupovaní nábytku jedným z kľúčových faktorov úspechu.


V prípade novej predajne KIKA v Nitre pôjde o prvý jednoposchodový obchodný dom KIKA na Slovensku, ktorý bude prepojený s nákupným centrom dlhou presklenou stenou, s predajnou plochou 5000 m2.


Slávnostné otvorenie pobočky bude sprevádzané bohatým programom a radou špeciálnych predajných akcií a zľavových ponúk.


Generálny riaditeľ spoločnosti Jakub Střeštík k otvoreniu dodáva: „Po niekoľkých rokoch sa opäť približujeme novým zákazníkom. Slovensko je pre spoločnosť KIKA nábytok kľúčovým trhom a Nitru považujeme za jedno z najdôležitejších slovenských miest.“


V súčasnosti v meste pod Zoborom pôsobia aj ďalší väčší a významnejší predajcovia nábytku a bytových doplnkov, napríklad SCONTO Nábytok alebo ASKO Nábytok. Pôsobí tu aj Dom nábytku Decodom a Möbelix .


Nová predajná pobočka odráža, podobne ako ostatné obchodné domy KIKA, hlavnú konkurenčnú výhodu a to šírku sortimentu, zavádzanie noviniek a predovšetkým jasné udávanie trendov v predaji nábytku a bytových doplnkov. Spoločnosť KIKA Nábytok, ktorá pôsobí na slovenskom trhu od roku 2005, prevádzkuje momentálne veľké obchodné domy v Bratislave, Košiciach, Banskej Bystrici a Poprade. V tomto roku spustila aj internetový obchod na www.kika.sk, ktorý umožňuje nakupovať tento tovar aj zákazníkom, ktorý obchodný dom tejto značky vo svojej blízkosti nemajú.


Spoločnosť na svojom webe prezentuje zhruba 8 000 produktov, do budúcna tu plánuje predstaviť celý sortiment, čo je asi 20 000 položiek nábytku a bytových doplnkov. Drvivú väčšinu tovaru si môžu zákazníci objednať cez e-shop, niektoré nábytkové zostavy s možnosťou individuálneho plánovania bude možné zakúpiť aj naďalej len v KIKA predajniach.


KIKA je medzinárodná spoločnosť založená v roku 1973. Prevádzkuje viacero obchodných domov v Rakúsku, v strednej a východnej Európe. Od jesene 2013 je KIKA súčasťou medzinárodnej skupiny Steinhoff, druhého najväčšieho obchodníka s nábytkom na svete, a patrí tak vo svojom obore k lídrom na trhu. Firma Steinhoff, pôvodne založená v Nemecku ako rodinný podnik, zahŕňa vlastné obchodné značky, logistiku a výrobu, a celosvetovo zamestnáva viac než 87 000 pracovníkov.

 

Zdroj a foto: KIKA, redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk