KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Datart otvoril v Bratislave svoju najmodernejšiu predajňu

datart euroveaPredajca elektroniky, spoločnosť Datart otvorila novú predajňu v bratislavskom centre Eurovea. Ide o najmodernejšiu a najväčšiu predajňu tejto spoločnosti s prvým kuchynským štúdiom na Slovensku. 


Hlavným motívom koncepcie „Predajňa 21. storočia“ je humanizácia priestoru. Spoločnosť Datart chce zákazníkom čas strávený v obchode čo najviac spríjemniť. Predajňa pôsobí veľmi vzdušne a presvetlene, tovar je prezentovaný v tematických sekciách. Spoločnosť tu využila nové materiály, technológie a spôsob prezentácie tovaru. Uličky sú dostatočne široké pre voľný pohyb zákazníkov s kočíkom alebo na vozíku.


"V novom dizajne používame prirodzené odtiene zelenej a viac drevených prvkov. Na drevených stoloch si môžu zákazníci napríklad skúšať a prezerať mobilné telefóny a tablety. Nový spôsob prezentácie sme použili u zabudovaných rúr a varných dosiek. TV tiež prezentujeme úplne inak, ako sú u nás naši zákazníci zvyknutí. Novinkou je obrí podsvietený mega board, ktorý je 17m dlhý a 3m vysoký a je pozdĺž zadnej steny v oddelení šedej techniky" hovorí Ivo Burian, regionálny manažér pre Slovensko v spoločnosti Datart.


V predajni sú zastúpené všetky kategórie produktov, ktoré spoločnosť Datart predáva, vystavené sú vždy najzaujímavejšie a najpredávanejšie produkty. Zákazníci môžu využiť širokú škálu dodatkových služieb a výdajňu tovaru e-shopu. Dodanie tovaru do predajne je bezplatné.


Kuchynské štúdio Datart je súčasťou predajne a návštevníci si môžu prezrieť desať dokončených kuchýň priamo v predajni.


"V našom prvom slovenskom kuchynskom štúdiu si môžu zákazníci zaobstarať kompletnú kuchyňu od A do Z, kuchyňu navrhneme, zostavíme, vybavíme spotrebičmi a zabezpečíme všetky potrebné stavebné a inštalatérske práce. O kompletnú zákazku každého zákazníka sa stará náš dizajnér," dodáva I. Burian. V Českej republike má Datart v súčasnosti už päť kuchynských štúdií.


Rekonštrukcia najväčšej predajne Datartu s rozlohou 2000 m2 trvala 3 mesiace. Spoločnosť Datart má momentálne v Bratislave tri predajne v obchodných centrách Eurovea, Polus a Avion, na Slovensku potom 13 predajní. V budúcnosti spoločnosť plánuje modernizovať existujúce a zároveň otvárať nové predajne, napríklad v Trenčíne a v Martine.

 

 

Zdroj a foto: Datart

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk