KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Bude to silná jazda

tabery fotoDlho očakávané podujatie RETAIL INNOVATIONS CONFERENCE štartuje. Podujatie bez histórie a bez väčšej reklamy malo tri týždne pred svojim zahájením vypredané vstupenky. Program je nabitý zaujímavými menami a veľa sa o ňom hovorí.


Pár hodín pred začiatkom podujatia sme hovorili s jeho zakladateľom a dlhoročným retailovým profesionálom, Tiborom Taberym.


Odborná verejnosť je vo veľkom očakávaní, čo nový konferenčný projekt prinesie. Aké sú jeho ambície?

 

Ambície nie sú dôvodom našej aktivity, pripravili sme poctivý odborný event v téme, ktorú poznáme a máme ju radi. Robíme to všetko s láskou. Dúfam, že to bude vidieť.


Čo je poslaním podujatia?

 

Chceme ukázať retailerom, že témou nie sú len zavedené FMSG supermarkety, ale všetko, každá služba, každý formát reálneho obchodu, ktorý uspokojuje určitú množinu zákazníkov. Práve takáto rôznorodosť umožňuje prekvitanie inovácií. Som prekvapený, do akej miery sú retaileri ústretoví zdieľať nové veci.


Kedy vznikol nápad prísť s novým konferenčným projektom? 

 

Nápad prišiel viacnásobne priamo z trhu, od profesionálov z obchodu, ktorí hľadajú inšpiráciu a sú ochotní načúvať zaujímavým nápadom. Len sme to s priateľmi preniesli do reality. Tri týždne pred akciou úplne vypredaná účasť hovorí sama za seba...

 

Zaujímavý je aj program. Na čo by ste upriamili pozornosť?

 

Sme viac nadšení, ako skúsení v eventovom biznise. Neviem, či by bežné komerčné konferenčné podujatie vložilo do jedného dňa a jednej sály spolu 18 rečníkov, nám sa to podarilo. Zastúpení budú profesionáli zo Slovenska aj zahraničia. Bude to silná jazda, dúfam, že to zvládneme so cťou, každopádne každý jeden rečník stojí za vypočutie. Kľúčové témy eventu budú tri, dáta pre retail, realita kamenného obchodu a vernostné programy.

 

Čo špeciálne ste pre účastníkov podujatia pripravili?

 

Osobne nie som fanúšik prekvapení, len nech so cťou naplníme program festivalu, ktorý si môžete pozrieť na www.retail-innovations.com a ukončíme ho v pohodovej nálade v závere dňa pri čaši dobrého vína a neformálnych rozhovoroch.

 

Pripravil: dk
Foto: archív T. Taberyho

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk