KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

VENDO PARK stavia na individuálny nákupný mix

vendoNa Slovensku pribudlo nové nákupné centrum. Spoločnosť Trei Real Estate GmbH, realitná dcéra skupiny podnikov Tengelmann, otvorila dlho očakávaný VENDO PARK v Zlatých Moravciach.


Novo otvorené centrum je štvrtou filiálkou projektu VENDO PARK na Slovensku, ktorá reprezentuje úspešný medzinárodný koncept retailových parkov spoločnosti Trei Real Estate.

 

Celková plocha približne 3 550 m2, 127 parkovacích miest, 8 predajní a približne 7 mesiacov trvajúca stavba . Také sú čísla charakterizujúce nový a opäť v niečom origiálny VENDO PARK. „Každé naše nákupné centrum je iné,“ vysvetľuje Pepijn Morshuis, konateľ spoločnosti Trei Real Estate GmbH a dodáva: „Individuálny mix národných a medzinárodných obchodných reťazcov vychádza v ústrety požiadavkám a potrebám zákazníkov daného regiónu. Na tom nám vždy veľmi záleží. Zlaté Moravce neboli výnimkou.“

 

Pre nájomcov z radov obchodníkov je tento koncept veľmi atraktívny, dôkazom je záujem o prenájom priestorov. Aj VENDO PARK v Zlatých Moravciach tak podobne, ako ostatné, bol ešte pred otvorením kompletne prenajatý. „Záujem bol omnoho väčší než plocha, ktorú sme mohli ponúknuť,“ potvrdzuje Michael Tauwinkl, konateľ spoločnosti Trei Real Estate pre Poľsko, Slovensko a Českú republiku.

 

Medzi nájomcov v novom obchodnom centre v Zlatých Moravciach patria tradične známe maloobchodné značky , napríklad Deichmann, GATE, KiK, Orion, PEPCO, PLANEO Elektro, TEDi a Teta. Ponuku dopĺňa rozsiahly sortiment susednej samoobslužnej predajne Kaufland, čo bolo jedným z dôležitých aspektov pri výbere lokality. Nemenej dôležitá je výhodná poloha mesta z hľadiska dopravnej dostupnosti, široká spádová oblasť, veľká kúpna sila a značný potenciál pre ďalší rozvoj. „Napriek tomu, že konkurencia v podobe rastúceho počtu retailových parkov na slovenskom trhu silnie, sme radi, že sme pre túto filiálku našli takúto optimálnu lokalitu,“ hovorí M. Tauwinkl.

 

Zlatými Moravcami však expanzia tohto konceptu zďaleka nekončí. Ďalšie VENDO PARKY budú nasledovať onedlho. „Na Slovensku stále ešte vidíme priestor i potenciál na realizáciu ďalších nákupných centier, “ dodáva M. Tauwinkl

 

Okrem Nemecka prevádzkuje spoločnosť Trei Real Estate svoje aktivity v súčasnosti v piatich ďalších európskych krajinách. Svoje developerské, stavebné a prenajímateľské aktivity v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku tento podnik so sídlom v Mülheime an der Ruhr zaštíťuje značkou VENDO PARK. Pre obchodníkov známejšia skupina Tengelmann je medzinárodná multiodborová obchodná korporácia, ktorej dcérskymi spoločnosťami sú napríklad OBI, KiK, Kaiser’s Tengelmann, Baby-Markt.de a Plus.de.

 

Zdroj a ilustračné foto: Trei Real Estate

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk