KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

ShopRoku 2017: Najkvalitnejším e-shopom je po tretí raz Notino

Názvy najkvalitnejších, najpopulárnejších a najinovatívnejších e-shopov, ktoré ponesú titul ShopRoku 2017 sú známe. Súťaž každý rok vyhlasuje nákupný radca a porovnávač cien Heureka.sk.

 

shoproku2017 velky perex

 

Najkvalitnejším e-shopom na Slovensku za rok 2017 sa stal Notino.sk. Cenu Kvality v súťaži ShopRoku si odnáša už tretíkrát po sebe. Nákupný radca Heureka každý rok vyhlasuje najlepšie e-shopy v troch kategóriách – Cena Kvality, Cena Popularity a Cena Heureky.


„Ocenenie ShopRoku sa už stalo známkou kvality e-shopu. Internetové obchody získavajú túto cenu za svoju prácu a perfektné služby. Zákazníci sa navyše naučili sa podľa tohto ocenenia riadiť – a volia si tak špičku slovenského e-commerce. Sme radi, že víťazi si držia svoju kvalitu dlhodobo,“ uvádza šéf Heureky Tomáš Braverman. Víťaz si cenu za kvalitu odnáša na základe dobrých hodnotení z dotazníkov, ktoré vypĺňajú zákazníci po svojom nákupe počas celého roka.


Zákazníci si sami zvolili víťaza v druhej kategórii s názvom Cena Popularity. Najvyšší počet hlasov získal Mall.sk, ktorý si tak svoj status najobľúbenejšieho e-shopu Slovákov drží už v poradí štvrtý rok. Celkovo sa do ankety zapojilo 60-tisíc hlasujúcich, čo je o polovicu viac ako vlani. Cena Popularity odzrkadľuje spokojnosť a lojálnosť internetových užívateľov voči e-shopu. Podľa T. Bravermana majú na vnímanie kvality a obľúbenosť e-shopu vplyv nielen ceny a dostupnosť produktov, ale aj prehľadnosť stránky, úroveň komunikácie s predajcom či možnosti dopravy a doručenia tovaru.


Treťou kategóriou je špeciálna Cena Heureky, ktorú portál udeľuje e-shopu s osobitým prístupom. “O víťazoch Ceny Heureky rozhoduje odborná porota zložená z osobností slovenského a českého e-commerce. Kategória je určená pre e-shopy, za ktorými stojí zaujímavý príbeh, majú sociálny presah alebo netradičný koncept. Tento rok sa porota rozhodla pre vnimavehracky.sk, ktoré prinášajú slovenským zákazníkom zmysluplné a kvalitné hračky,” hovorí T. Braverman.

 

Odborníci tiež medzi finalistov posunuli e-shopy lavpet.sk a enikibeniki.sk. Ceny slávnostne udelil portál Heureka v stredu 28. marca Bratislave. V jednotlivých kategóriách zvíťazili tieto e-shopy:

 

 

shop roku 2017

 

 

 Zdroj a foto: ShopRoku 2017

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk