KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Súťaž ShopRoku 2016 predstavila svojich víťazov

cena kvality 2017Cenu Heureky, o ktorej rozhodovala odborná porota, získal e-shop Zoot.sk a Cena Popularity bola udelená e-shopu Mall.sk.


Výsledky ôsmeho ročníka súťaže ShopRoku 2016 opäť rozhodli o najlepších e-shopoch. Absolútnym víťazom sa v kategórii Cena Kvality stala internetová parfuméria Notino.sk, ktorá potvrdila svoje prvenstvo už druhý rok za sebou.

 

Víťazné e-shopy boli ocenené na slávnostnom štvrtkovom odovzdávaní cien, ktoré prebehlo v Bratislave. Aj tento rok súťažili e-shopy v troch kategóriách: Cena Kvality, Cena Popularity a Cena Heureky, ktorá je udeľovaná na základe hodnotenia odbornej poroty. Porota zložená z osobností slovenskej a českej e-commerce vyhlásila za najinovatívnejší e-shop Zoot.sk.


„Tento nový koncept internetového nakupovania sa na Slovensku teší veľkej obľube. Profesionálny prístup k zákazníkovi, férovosť a možnosť si tovar vyskúšať rozhodli o udelení tejto ceny,“ uvádza Tomáš Braverman, šéf Heureky, ktorý bol zároveň aj jedným z členov tejto poroty.


Cenu Popularity, ktorá je udeľovaná základe internetového hlasovania slovenských zákazníkov prostredníctvom formulára, získal e-shop Mall.sk. Prvenstvo si v tejto kategórii potvrdil tak už po druhýkrát, čo značí, že zákazníci sú so službami e-shopu spokojní a internetový obchod radi navštívia po nákupe opäť.


Cenu Kvality môže e-shop získať na základe recenzií zákazníkov a spokojnosti s prevedeným nákupom prostredníctvom služby Overené zákazníkmi. Minulý rok ohodnotili zákazníci slovenské e-shopy rekordným počtom recenzií, a to viac ako milión sto tisíckrát. Notino.sk sa aj tento rok stal absolútnym víťazom, v jednotlivých kategóriách zvíťazili tieto e-shopy:
Úplné výsledky súťaže sú dostupné na stránkach akcie www.shoproku.sk.

 

 

shoproku2016

 

Zdroj a ilustračné foto: ShopRoku 2016, redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk