KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Správny výber vychystávacích prepraviek pre e-commerce

vychystavacie prepravkyAko vybrať správny vychystávací obal, tzv. picking crate? Na túto jednoduchú otázku je zložitá odpoveď. Je lepšie zvoliť kartón alebo plast?

Podľa odporúčania Schoeller Allibert je to jednoznačne plast. Základnou výhodou plastovej vychystávacej prepravky je jej použitie v klasickom regáli aj v automatizovanej prevádzke. Portfólio plastových prepraviek je v súčasnosti už veľmi široké a dokáže plne nahradiť kartónové obaly pokiaľ ide o rozmery a objem obalov. A práve z týchto dôvodov sú výhodnejšie v nasadení v automatizovanej prevádzke. Zvolenie správneho materiálu je kľúčové, ale netreba zabúdať na ďalšie dôležité funkcie a vlastnosti vychystávacích prepraviek. Vďaka tomuto je investícia do nich správnym rozhodnutím.

 

Súčasný zákazník je veľmi náročný a ťažko bude akceptovať poškodený tovar, alebo znehodnotený prachovými čiastočkami, ktoré sa uvoľňujú z kartónových papierových obalov. Tomu dokážeme efektívne zabrániť práve využitím plastových prepraviek. Navyše sú tieto prepravky vybavené vekom, alebo sú uzatvárateľné a preto je možné minimalizovať kontamináciu produktu (alebo jeho obalov) prachom, ktorý sa v bežnej prevádzke logistického centra vyskytuje. Každá prepravka je zároveň vybavená plochami, ktoré sú vhodné pre umiestnenie informácií. Obal nielen chráni produkt, ale tiež ho identifikuje a pomáha na jeho ceste k zákazníkovi.

 

V súčasnosti existuje množstvo plastových obalov, ktoré vhodné použiť pre vychystávanie. Netreba sa obmedzovať len na štandardné rozmery a veľkosti. Regály dokážeme vybaviť aj prepravkami atypických rozmerov.

 

Každá vychystávacia prepravka sa časom znečistí. Pomerne ľahkou údržbou, pomocou vysokotlakového čističa, alebo umytím v umývačke môžete vychystávací plastový obal bez problémov používať desiatky rokov. Aj preto je z hľadiska dlhodobej investície tento obal mimoriadne efektívny.

 

schoeller vychystavacie

 

Schoeller Allibert s.r.o.

Tel: +421 255 565 940
Email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
www.schoellerallibert.sk 

 

(PR)

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk