KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Novomestský priemyselný park CTP sa rozšíril o novú výrobnú halu

Spoločnosť CTP ukončila pred pár mesiacmi výstavbu objektu v Novom Meste nad Váhom. S prestavbou industriálnej budovy v Novom Meste nad Váhom začal investor už v októbri minulého roka.

 

CTPark v

 

Pôvodná budova s rozlohou okolo 11 000 m² bola rozšírená o ďalších približne 4 000 m². „V júni tohto roku sme budovu odovzdali spoločnosti TRW Automotive (Slovakia) s.r.o., ktorá je členom skupiny ZF Group a ktorá bude v týchto priestoroch vyrábať elektronické posilňovače riadenia pre automobily,“ hovorí Remon Vos, CEO spoločnosti CTP.


Skupina ZF patrí k významným svetovým dodávateľom pre automobilový priemysel. Divízia Active Safety, ktorej súčasťou je aj spoločnosť TRW Automotive (Slovakia) s.r.o., sa zameriava na výrobu brzdových a riadiacich bezpečnostných systémov. Do roku 2015 bola spoločnosť TRW Automotive (Slovakia) s.r.o. súčasťou americkej skupiny TRW. V roku 2015 došlo k akvizícii skupiny TRW koncernom ZF Group, ktorý pôsobí na Slovensku už od roku 1993. V Novom Meste nad Váhom svoju výrobu zameriava predovšetkým na osobnú a prevádzkovú bezpečnosť v automobiloch.
Spoločnosť CTP patrí na Slovensku medzi developerov s významným portfóliom a ďalšou plánovanou výstavbou.

 

„Našim cieľom je organický rast 15-20 percent ročne a udržanie vysokej obsadenosti portfólia nad úrovňou 95 percent,“ povedal Ivan Pastier, Senior Business Development Manager. „V budúcnosti sa chceme strategicky rozšíriť aj o ďalšie slovenské mestá a regióny,“ dodal I. Pastier.


CTP sa špecializuje na výstavbu a správu zákaznícky orientovaných high-tech biznis parkov pre medzinárodne a tuzemské spoločnosti, ktoré strategicky investujú do nových alebo rozširovaných projektov. CTP je vlastníkom CTPark Network, významného integrovaného systému prémiových biznis parkov v strednej a východnej Európe, s viac než 5 miliónmi m² nehnuteľností triedy A vo viac než 90 strategických mestách v siedmich krajinách. V súčasnosti pôsobí v siedmich európskych štátoch. Okrem Slovenska, v Českej republike, v Maďarsku, Srbsku, Rumunsku, Poľsku a najnovšie taktiež v Bulharsku. Vlastní aj CTPark Brno, v súčasnosti najväčší obchodný park v regióne strednej a východnej Európy.


Zdroj a foto: CTP

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk