KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

ASKO – NÁBYTOK rozšíri svoju obchodnú sieť o predajňu v Prešove

Pribudne ešte v tomto roku a pôjde o ôsme slovenské predajné miesto, teraz aj s rozšírenou ponukou. Do regiónu prinesie desiatky nových pracovných pozícií a moderné kuchynské štúdio s odborným poradenstvom.


S výstavnými prácami sa začalo už v minulom roku. Budova, ktorá sa čoskoro premení na ďalšiu z pobočiek reťazca na Slovensku, sa nachádza na Rusínskej ulici v Prešove. Z celkovej plochy 8000 m2 sa z viac ako dvoch tretín čoskoro stane predajná zóna, v ktorej si budú môcť zákazníci vybrať zo širokého spektra moderného bytového tovaru a doplnkov.


,,Čo sa týka zachovania konceptu našich predajní, tá prešovská bude podobná napríklad predajni v Banskej Bystrici, pričom budeme klásť ešte väčší dôraz na dekorovanie, aby sme čo najviac priblížili zákazníkom možnosť využitia bohatého sortimentu. Okrem najmodernejších kuchynských štúdií vybavených spotrebičmi a príslušenstvom budú na mieste k dispozícii vyškolení odborníci, ktorí budú poskytovať pomoc aj najnáročnejším zákazníkom,“ hovorí Andrea Štěpánová, marketingová riaditeľka spoločnosti ASKO – NÁBYTOK.


Prešovská predajňa sa zaradí medzi ďalšie úspešné pobočky spoločnosti ASKO – NÁBYTOK na Slovensku. Tá v súčasnosti prevádzkuje 7 predajní, pričom na východe Slovenska pôjde o tretiu filiálku. Nová predajňa bude disponovať približne 200 parkovacími miestami.


Zdroj: ASKO – NÁBYTOK

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk