KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Známy výrobca zmenil výrobu - dodáva čistý lieh a začal s produkciou dezinfekcie

Spoločnosť ST. NICOLAUS promptne zareagovala na aktuálnu situáciu na Slovensku a takmer okamžite prijala opatrenia na zmenu výroby.


ST. NICOLAUS obmedzil výrobu octu na linkách Slovenských Liehovarov v Leopoldove a zameral sa na výrobu čistého liehu, ktorý je potrebný na dezinfekciu - prioritne v zdravotníctve, ale aj v iných oblastiach. Vedenie spoločnosti prijalo toto zásadné rozhodnutie okamžite, ako sa Slovensku začala situácia ohľadom korona vírusu zhoršovať.


„Snažili sme sa čo najrýchlejšie zareagovať na požiadavky nemocníc a zdravotníkov, ktorí sa na nás začali obracať s požiadavkami na zvýšené dodávky čistého liehu. Vďaka niekoľkým zmenám vo výrobe v posledných dňoch ide naša výrobná linka na svoj maximálny technický výkon a darí sa nám vyprodukovať 36 000 litrov čistého liehu denne, ktoré okamžite, bez obmedzenia, distribuujeme podľa objednávok do našich nemocníc, výrobcom zdravotníckych pomôcok, dodávateľom pre nemocnice a lekárňam,“ hovorí Andrej Hronský, generálny riaditeľ ST.NICOLAUS, a dodáva: „Zároveň sme spustili výrobu dezinfekčného roztoku na báze liehu, určeného primárne na výrobu dezinfekčných prostriedkov.“
Okrem nemocníc a zdravotníckych zariadení budú dodávané lekárňam a výrobcom dezinfekčných prostriedkov.


ST.NICOLAUS až do odvolania, dokedy to bude potrebné, sústredí prioritne svoju výrobu na produkciu ako čistého alkoholu, tak aj na výrobu dezinfekčného roztoku. V prvom rade bude zabezpečovať dodávky do zdravotníckych zariadení a zdravotníkom, následne aj do voľného predaja.


„Vzhľadom na to, že najohrozenejšou skupinou sú seniori a starší ľudia, dodáme zdarma do domovov dôchodcov v okolí našich výrobných závodov čistý alkohol, v prvej várke približne 1 000 litrov, ktorý im pomôže dodržiavať prísne požiadavky na hygienu a dezinfekciu a v prípade potreby obmedzíme aj výrobu liehovín,“ doplnil A. Hronský.


Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk