KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KRAJ otvorí cez víkend dvadsiatu predajňu

Novú predajňu v Ivanke pri Dunaji môžu zákazníci navštevovať od soboty, 15. februára. KRAJ chce toto „jubileum“ osláviť spolu so zákazníkmi. V tento deň preto ponúkne 20-percentnú zľavu na celý nákup vo všetkých predajniach.


Novú prevádzku siete potravín KRAJ nájdu zákazníci od soboty na Moyzesovej ulici 40 v Ivanke pri Dunaji. Ponúka širokú škálu slovenských potravín, regionálne produkty, ale aj potraviny vhodné pre ľudí s potravinovou intoleranciou. „Aj táto predajňa bude ponúkať množstvo produktov od slovenských výrobcov a farmárov, ktorým záleží na kvalite,“ hovorí Stanislav Čajka generálny riaditeľ spoločnosti TERNO real estate.


Otvorenie dvadsiatej predajne plánuje KRAJ osláviť spolu so zákazníkmi. „Ide o dôležitý míľnik. KRAJ sa postupne rozrastá na celoslovenskú sieť potravín. Našim verným zákazníkom sa chceme poďakovať aj tak, že v tento deň im ponúkneme 20-percentnú zľavu na nákup* vo všetkých našich predajniach,“ hovorí S. Čajka. S výraznou zľavou budú môcť zákazníci nakúpiť takmer všetky produkty na pultoch potravín KRAJ.*


Prvú predajňu KRAJ otvorila sieť v marci 2018 a stala sa jedným z najrýchlejšie rastúcich reťazcov na Slovensku. „Moderný koncept obchodov si rýchlo získal obľubu zákazníkov, vďaka čomu sa nám darí rásť. Pod značkou KRAJ budú postupne pribúdať obchody po celom Slovensku,“ hovorí S. Čajka. Ďalšie dve predajne pribudnú v priebehu mesiaca v Trenčíne a Pezinku.


KRAJ ako prvý koncept na Slovensku priniesol spojenie troch hlavných potrieb zákazníkov pod jednu strechu - komplexný a pohodlný rodinný nákup za primerané ceny, kvalitnú ponuku od slovenských výrobcov a v neposlednom rade aj produkty pre spotrebiteľov s potravinovými intoleranciami a zdravotnými a stravovacími obmedzeniami. Zákazníkom ponúka príjemné, moderné prostredie a ústretových zamestnancov.


*Akcia platí v predajniach KRAJ 15. februára 2020. 20 % zľava na jednorazový nákup sa nevzťahuje na akciové produkty, dojčenské produkty, tabakové výrobky, liehoviny, tlačoviny, cestovné lístky, vratné obaly, úhrady za služby, dobíjanie kreditu mobilných operátorov. 20% zľavu nie je možné kombinovať s inými zľavami, kupónmi alebo benefitmi vernostnej karty KRAJ, Terno, Moja Samoška.


Zdroj: TERNO real estate

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk