KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Zásielkovňa spúšťa inovatívnu službu Medzi Nami

Od 25. novembra môžu spotrebitelia využívať posielanie balíkov medzi výdajnými miestami pomocou jednoduchej aplikácie.


Využitie aplikácie Zásielkovňa a novej služby Medzi Nami sľubuje výrazné šetrenie času aj financií. Doručenie môže byť s ich využitím rýchlejšie a lacnejšie.


Medzi Nami je jednoduchý spôsob posielania zásielok medzi dvomi zákazníkmi. Mobilnú aplikáciu používa záujemca len ak je odosielateľ. Celý proces sa dá zrealizovať rýchlo a intuitívne. Príjemca si dokáže doručenie zásielky sledovať pomocou mobilnej aplikácie. Aplikácia Zásielkovne so službou Medzi Nami nahrádza otravné papierovanie.


Na podanie a vyzdvihnutie zásielky sa používa iba kód vygenerovaný priamo Zásielkovňou. Súbežne so spustením služby Medzi Nami na Slovensku spúšťa česká Zásilkovna posielanie balíkov na slovenskú adresu a slovenské výdajné miesta v rámci programu Medzi Nami. Česká Zásilkovna doposiaľ odoslala vyše 280 000 zásielok vďaka službe Medzi Nami a eviduje viac ako 150 000 stiahnutí mobilnej aplikácie.


„Samotné odosielanie zásielky sme zjednodušili. Stačí v aplikácii dostupnej pre Android aj iOS zadať meno príjemcu, jeho telefón a e-mail, vybrať cieľové výdajné miesto alebo zadať adresu pre doručenie kuriérom. Ako posledné bude treba platobnú kartu. Platenie je rýchle a bezpečné. Prebieha on-line cez platobnú bránu. Zásielku možno poslať v rámci Slovenska alebo Čiech. Cenu vidno vždy prehľadne a bez skrytých poplatkov. Po zaplatení je u nás zásielka zaevidovaná, čo zákazníkovi potvrdí správa o vygenerovanom hesle. Teraz už stačí iba zásielku správne zabaliť a doniesť na náš najbližšie podacie miesto, kde zákazník povie heslo, obsluha ju prevezme, vytlačí štítok a odošle,“ vysvetľuje princíp fungovania služby Alexander Jančo, CEO Zásielkovňa a dopĺňa: „Zákazníci chceli pohodlné zasielanie aj medzi sebou, ktoré dobre poznajú a využívajú pri objednávaní tovaru z e-shopov. Preto sme prišli s riešením, ktoré im zjednoduší odosielanie zásielok. Sme prví na trhu s takouto službou, ktorá je ukážkou inovačného potenciálu Zásielkovne.“ Služba už úspešne funguje v Čechách a onedlho ju spoločnosť spustí aj v Maďarsku.


Dlhé rady a únavné čakanie nahrádza smartfón s mobilnou aplikáciou Zásielkovňa. Niekoľko kliknutí, vypísanie príjemcu a zásielka môže byť odoslaná. Samotné podanie zásielky na akomkoľvek našom podacom mieste je veľmi rýchle. Ak podáte zásielku na našom podacom mieste do odchodu kuriéra, doručená na Slovensko a v Čechách je hneď na nasledujúci pracovný deň. Zásielkovňa má v súčasnosti na Slovensku a v Čechách vyše 3000 výdajných miest.
Okrem rýchlosti a jednoduchosti je výhodou služby Medzi Nami ešte jeden atribút: prijateľné ceny. Zásielku možno poslať už od 2,50 € v rámci Slovenska a do Čiech za 3,30 €, pričom si možno zvoliť aj doplnkové služby, napríklad dobierku, vyššie poistenie alebo overenie veku pri výdaji zásielky.


Zásielkovňa akceptuje zásielky so súčtom strán do 120 cm a jednou stranou maximálne 50 cm (napríklad 50x40x30 cm) a do hmotnosti 5 kg. Navyše služba Medzi nami automaticky obsahuje sledovanie zásielok a poistenie do 15 € bez príplatku. Čo to znamená? Možno si kontrolovať stav zásielky cez smartfón v aplikácii. Príjemca dostáva o doručení zásielky e-mail a notifikáciu alebo SMS.


Zdroj: Zásielkovňa

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk