KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Polus City Center otvára nové priestory

Uplynulé mesiace v bratislavskom Polus City Center niesli v znamení rozsiahlych stavebných prác, ktoré ho zmenili takmer na nepoznanie. V uplynulých týždňoch bola úspešne ukončená prvá fáza a 9. septembra, otvárajú svoje brány nový supermarket Lidl, vynovený obchod s elektronikou Datart, moderný food court a nový servisný ostrovček.

 

polusotvorenie


Očakávaný bol hlavne návrat supermarketu do priestorov Polus City Center. Nový, už od dnes otvorený supermarket Lidl sa rozprestiera na ploche 2 000 m2 a návštevníci v ňom nájdu široký sortiment tovaru, ktorý už poznajú z predajní Lidl.
Nové priestory otvára aj predajňa s elektronikou Datart. Ponúkne väčšiu predajnú plochu a väčší výber sortimentu, ktorý je vystavovaný inovatívnym systémom.


Počas otvorenia sa v priestoroch Polus City Center pohybujú hostesky, ktoré budú rozdávať zľavové kupóny na produkty od prémiových značiek s bielou a čiernou technikou. V spolupráci so značkou ETA bude otvorenie sprevádzať aj ochutnávka kávy a jedál.


Pondelok, 9. septembra sa nesie v znamení viacerých slávnostných otvorení. Návštevníci môžu navštíviť moderné priestory nového food courtu. Priestor je obohatený o prírodné materiály a množstvo zelene, vďaka ktorým sa food court stáva prívetivým miestom na obed alebo posedenie pri káve.


V neposlednom rade je už otvorený aj servisný ostrovček, v ktorom zákazníci nájdu všetky služby, ktoré môžu potrebovať vrátane kvetinárstva, lekárne, kľúčovej služby alebo novinového stánku.


V druhej fáze modernizácie Polus City Center sa návštevníci môžu tešiť na ďalšie zmeny. Okrem už existujúcich predajní nájde v renovovaných priestoroch Polus City Center svoj nový domov viac ako 20 predajní s potravinami a módou, vrátane módnych značiek Reserved, Mohito, House, Cropp a Sinsay. Plánovaná je aj renovácia exteriéru a okolia Polus City Center.

 

Zdroj: IMMOFINANZ

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk