KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Alza.cz preniká do segmentu PET

Významný internetový predajca Alza.cz otvára v Čechách a na Slovensku novú kategóriu Alza Pet s tovarom pre psov a mačky. Milovníci štvornohých priateľov sa môžu tešiť na široký výber prémiových, superprémiových a holistických krmív.


Vyberať môžu tiež z pestrej palety ďalšieho sortimentu: konzervy, kapsičky, pochúťky, antiparazitiká, vitamíny, kozmetika, misky, peliešky, vodítka, obliečky a ďalší doplnkový tovar. Zákazníkov taktiež čakajú počas leta zaujímavé sprievodné akcie.


Pre začiatok sa spoločnosť v rámci segmentu PET sústredí na vybraný sortiment pre psov a mačky, ktorých je podľa posledných prieskumov v domácnostiach najviac. V ponuke pre štvornohých miláčikov nebude chýbať široký výber granulí výborových aj tradičných značiek – N&D, Dog’s Love, Cat’s Love, Brit, Applaws, Alavis, Carnilove, Nativia, Canvit, Royal Canin, Whiskas alebo ProPlan. Exkluzívne iba u tohto obchodníka môžu záujemci nakupovať aj vybrané výrobky značky O’lala Pets. Ďalší sortiment a tovar pre ostatné zvieratá bude firma v nasledujúcich mesiacoch do ponuky dopĺňať na základe prianí svojich zákazníkov.


Vo výbere sú aj ďalšie zaujímavé výrobky – v sparnej horúčave nechýbajú vodné fontány, moderné inteligentné krmítka, praktické vybavenie na cestovanie, rôzne výcvikové pomôcky, najnovšie hračky, domáce toalety a mnohé ďalšie. Svoj tovar si zákazníci môžu vyzdvihnúť priamo v deň objednania a pri objednávke na 1000 Kč/40 € získajú ešte naviac aj dopravu zadarmo.


Počas leta sa tiež rozbehnú pre záujemcov o PET zaujímavé stimuly – pripravujú sa vzorky krmív zdarma, zľavové kupóny na nákup, tematické súťaže na Facebooku a ďalej firma chystá prepojenie s vybranými organizáciami podporujúcimi malých chlpáčov.


Zdroj: Alza

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk