KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Káčer na bicykli vyráža na cesty, COOP Jednota bude partner

Maloobchodná sieť COOP Jednota pokračuje v tradícii a aj tento rok vystupuje ako generálny partner charitatívneho podujatia Káčer na bicykli. Nadačný program podporuje sumou 60 000 €.


Zároveň sa prostredníctvom členov svojich spotrebných družstiev postaví na štart jednotlivých etáp. Šiesty ročník štartuje už túto nedeľu v mestskom parku v Lučenci.


Projekt, počas ktorého Peter Káčer na špeciálne upravenom bicykli cestuje naprieč Slovenskom a motivuje zdravých ľudí pomáhať, spojil celú krajinu. Inšpiratívny muž trpiaci detskou obrnou pokračuje vo svojej charitatívnej misii aj tento rok, aby upozornil na mnohé silné ľudské príbehy.


„Pán Káčer ukazuje doslova v priamom prenose obrovskú duševnú a fyzickú silu človeka, a je príkladom pre zdravých aj chorých, skutočne pre všetkých. Keď človek chce, dokáže prekonať všetky ťažkosti a prekážky. Som rád, že COOP Jednota je súčasťou tohto projektu, a môže aspoň takto podporiť ťažko zdravotne postihnutých v ich životných situáciách,“ uviedol Gabriel Csollár, predseda predstavenstva COOP Jednoty Slovensko a zároveň nositeľ Krištáľového krídla za filantropiu.


Počas siedmych etáp zavíta tím Petra Káčera do Lučenca, Revúcej, Detvy, Martina, Krásna nad Kysucou, Dolného Kubína a na záver sa predstaví v srdci Vysokých Tatier, na Štrbskom Plese. Počas celého týždňa sa verejnosť bude aj prostredníctvom televízie TA3 zoznamovať so siednymi príbehmi, ktoré môžu záujemcovia podporiť prázdnou sms v hodnote 1 €. Počas doterajších piatich rokov rozdelila Nadácia TA3, ktorá projekt spravuje, ľuďom s ťažkým osudom viac ako milión €.


Káčer na bicykli je jedným z mnohých podujatí, ktoré maloobchodná sieť COOP Jednota podporuje. Prostredníctvom Nadácie COOP Jednota sa už 19 rokov angažuje v oblasti zdravotníctva aj v regionálnych komunitných aktivitách.


Zdroj: COOP Jednota Slovensko

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk