KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

COOP Jednota otvorila na Slovensku už 507. supermarket

Atraktívne priestory, špičkové technické vybavenie a viac ako 5 000 tovarových položiek.


To všetko čaká obyvateľov Andoviec v okrese Nové Zámky v úplne novom supermarkete, ktorý otvorilo spotrebné družstvo COOP Jednota Nové Zámky.


„Ako významná maloobchodná sieť na Slovensku si zakladáme na tom, aby sme aj obyvateľom na vidieku zabezpečili možnosti nakupovania v predajniach, kde sa budú cítiť príjemne. Plníme tým zároveň aj spoločenskú a sociálnu funkciu, čím potvrdzujeme veľké opodstatenie družstevníctva,“ zdôraznil Branislav Lellák, vrchný riaditeľ obchodnej sekcie COOP Jednoty Slovensko. Do tradičného obchodného systému patrí viac ako 2 100 predajní, ktoré jednotlivé družstvá postupne rekonštruujú a technicky inovujú.


Nový supermarket v Andovciach zrealizovala COOP Jednota Nové Zámky za šesť mesiacov, pričom preinvestovala 1,2 milióna €. Prevažná väčšina investícií, približne 800 tisíc € išla do stavebných prác, 200 tisíc do úplne nového vybavenia predajne, mraziarenských a chladiarenských boxov, ktoré spĺňajú najvyššie ekologické štandardy. Nakupovanie si môžu zákazníci vychutnať na predajnej ploche 300 m², celková zastavaná plocha je 640 m².


V obci doposiaľ fungovala malá predajňa, ktorá už nepostačovala potrebám obyvateľov. Dnešný supermarket s vyše 5000 tovarovými položkami prináša spotrebiteľom širokú ponuku akciových tovarov, ponuku vždy čerstvého pečiva, či pokladne s váhovými skenermi. Predávané výrobky tvorí predovšetkým domáca produkcia.

 

„Snažíme sa využiť všetky dostupné zdroje na predaj slovenských potravín, ktoré sú veľmi kvalitné, a v našich supermarketoch tvoria až 70% podiel ponúkaného sortimentu,“ uviedol Štefan Mácsadi, predseda predstavenstva COOP Jednota Nové Zámky a dodal: „Sme radi, že sme otvorením nového a moderného supermarketu dokázali obyvateľom tejto obce zabezpečiť kvalitné a komfortné nakupovanie.“


Predajňa je otvorená od pondelka do štvrtka od 6.00 do 18.00, v piatok od 6.00 do 19.00, v sobotu od 6.00 do 13.00 a v nedeľu od 7.30 do 11.30 h. O spokojnosť zákazníkov sa stará 9-členný kolektív zamestnancov.


Zdroj: COOP Jednota Nové Zámky

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk