KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

V bratislavskej Petržalke vzniká nové nákupné centrum

Vyše 50 obchodov, kaviarní a reštaurácií pribudne v novom nákupnom centre pri petržalskom hypermarkete Tesco v Bratislave. Reťazec obľúbený hypermarket mení na nákupné centrum Galéria.


Obyvatelia Bratislavy sa môžu v novom centre tešiť na množstvo nových obchodov, v ktorých si môžu nakúpiť už na jar budúceho roku.


V novej Galérii budú môcť zákazníci okrem Tesca nakupovať aj v predajniach ďalších známych značiek ako H&M, Reserved či Intersport. Nový foodcourt prinesie návštevníkom aj 12 reštaurácií a kaviarní.


„Vytvorenie novej Galérie v Petržalke je najväčšou investíciou Tesca na Slovensku od roku 2017, keď sme pri Galante otvorili najväčšie distribučné centrum v strednej Európe,“ hovorí Martin Kuruc, výkonný riaditeľ spoločnosti Tesco na Slovensku, a dodáva: „Projekt Galérie sme dlhodobo pripravovali aj na základe zákazníckeho prieskumu. Veríme, že Galéria sa stane pre obyvateľov Petržalky aj celého okolia miestom nielen na príjemné nakupovanie, ale aj priestorom na posedenie pri káve či dobrom jedle.“


Nové nákupné centrum Tesco Galéria bude mať rozlohu 11-tisíc štvorcových metrov, z toho hypermarket bude na ploche vyše 6 700 m2. „Plochu hypermarketu sme zefektívnili o vyše tretinu, zákazníci však nepocítia zmenu v ponuke. V predajni zostávajú všetky sortimentné skupiny tak ako doteraz, avšak obchod bude kompaktnejší a prispôsobený na pohodlný a rýchly nákup. Hypermarket Petržalka má najširšiu ponuku sortimentu na Slovensku, a to sa nezmení ani prestavbou,“ spresňuje M. Kuruc.


Hoci je petržalská predajňa Tesco v prestavbe, zákazníci by stavebné obmedzenia nemali významne pocítiť. Hypermarket je otvorený aj počas prestavby denne počas celého týždňa od 7.00 hod. do 22.00 hod.
Tesco má na Slovensku ďalšie nákupné centrá Galéria aj pri hypermarketoch v bratislavskom Lamači, v Nitre, Dunajskej Strede a v Trnave. „Aktuálne plánujeme rozšírenie Galérie Tesco v Dunajskej Strede. Pripravené máme aj ďalšie projekty, ktorých realizácia závisí aj od záujmu nájomcov,“ dopĺňa M. Kuruc.


Zdroj: Tesco

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk