KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

ASKO – NÁBYTOK začal s výstavbou novej predajne v Banskej Bystrici

Jedna z najväčších nábytkárskych spoločností ASKO – NÁBYTOK v najbližšej dobe rozšíri svoju obchodnú sieť o ďalšiu pobočku. Prvých návštevníkov by predajňa mala privítať už koncom júna tohto roka.


Nová predajňa v Banskej Bystrici prinesie do regiónu nielen nové pracovné miesta, ale aj najväčšie kuchynské štúdio na Slovensku a v Čechách.


Rozostavaná budova o rozlohe 6 000 m2, ktorá sa počas nasledujúcich mesiacov zmení na novú obchodnú jednotku, sa nachádza v časti Radvaň Park v Banskej Bystrici. S realizáciou stavebných prác sa začalo už v priebehu predchádzajúcich mesiacov. "Banskobystrická predajňa ASKO – NÁBYTOK bude svojím spôsobom špeciálna. Okrem klasického nábytku a bytových doplnkov, ktoré sú súčasťou širokej ponuky spoločnosti, v nej zákazníci nájdu aj najväčšie kuchynské štúdio na území Slovenska a Čiech. K dispozícii tak budú aj služby kvalifikovaného personálu, ktorý ochotne zodpovie otázky aj tých najnáročnejších zákazníkov,“ hovorí o banskobystrickej predajni Andrea Štěpánová, marketingová manažérka spoločnosti ASKO – NÁBYTOK.


Spoločnosť ASKO – NÁBYTOK v súčasnosti prevádzkuje 6 predajní v rámci Slovenska. Štyri sú sústredené na západ, dve na východ krajiny. Najmenej pokrytou časťou teda zostávala oblasť stredného Slovenska, odkiaľ boli najbližšie predajne vzdialené niekoľko desiatok, či dokonca stoviek kilometrov. "Spokojnosť zákazníkov je v našej spoločnosti na prvom mieste. Aj preto sme sa novú predajňu ASKO – NÁBYTOK rozhodli postaviť v Banskej Bystrici, vďaka čomu sprístupníme naše produkty a služby aj zákazníkom na strednom Slovensku. Otvorenie predajne je naplánované na koniec júna 2019 a zákazníci sa pri tejto príležitosti môžu tešiť na špeciálne nákupné akcie a zvýhodnené ceny produktov,“ dopĺňa A. Štěpánová. Rozširovanie obchodnej siete so sebou prinesie aj nové pracovné príležitosti, ktoré prispejú k zvyšovaniu zamestnanosti v regióne.


Zdroj: ASKO – NÁBYTOK

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk