KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Skupina CCC sa stala globálnym partnerom organizácie UNICEF

Skupina CCC sa stala prvou poľskou spoločnosťou s globálnym partnerstvom s organizáciou UNICEF. Dôležitá spolupráca bola uzatvorená v novembri v sídle organizácie UNICEF v Ženeve.


CCC sa zaraďuje medzi najväčšie obuvnícke spoločnosti v strednej Európe s viac ako 50 pobočkami na Slovensku. Významná spolupráca medzi CCC a organizáciou UNICEF bude propagovaná vo všetkých obchodoch a krajinách, medzi ktorými je aj Poľsko, Maďarsko, Rakúsko, Nemecko či Švajčiarsko.


Spoločnosť bude na základe dohody počas troch rokov poskytovať organizácii UNICEF finančné prostriedky, ktoré poslúžia na pomoc deťom po celom svete. Svoj záujem bude CCC zameriavať najmä na programy súvisiace so vzdelávaním. Spolupráca získa aj iný celosvestový rozmer vďaka cyklistickému tímu CCC Team, ktorý bude mať na svojich dresoch vyobrazené aj logo UNICEF.


Pomoc tam, kde je to potrebné, nie je skupine CCC cudzia. „Je to pre nás historický moment a sme hrdí, že spoločnosť s takými medzinárodnými úspechmi, akou je CCC, sa rozhodla pomôcť našej organizácii,“ uviedol Marek Krupiński, generálny riaditeľ UNICEF Poľsko. „Globálne partnerstvo s UNICEF je pre nás dôležité z hľadiska realizácie princípov našej stratégie udržateľného rozvoja prostredníctvom aktivít v našich predajniach obuvi či cyklistického tímu,“ dodal Dariusz Miłek, predseda predstavenstva CCC.


Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk