KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Elektronická nákupná poukážka prináša viaceré výhody

Vedeli ste, že obvyklé papierové či plastové poukážky postupne nahrádzajú elektronické? Ich kúpa aj darovanie sú pohodlnejšie a ekologickejšie. Úplnou novinkou sú elektronické poukážky, kde zákazník získava späť časť z ich zaplatenej hodnoty.


Nevýhodou bežných darčekových poukážok je, že každý predajca si vydáva vlastné a kvôli ich kúpe je nutné navštíviť konkrétny obchod. Po novom sa však starosti s obstaraním darčekových poukážok zjednodušia, a to aj vďaka novinke – elektronickej poukážke s benefitom vrátenia peňazí späť.


Výhodou nových elektronických poukážok je jednoduchý proces nákupu. „Nové darčekové poukážky sú súčasťou bezplatnej mobilnej aplikácie, v ktorej ich nielenže možno kúpiť, zaplatiť, ale aj ihneď vygenerovať poukážku, ktorú ďalej cez mobil možno preposlať ako darček, tomu, kto má byť obdarovaný,“ hovorí Laura Bertoldová, Head of Marketing myWorld Slovakia, prevádzkovateľa nákupného spoločenstva Cashback World.


Na rozdiel so od ostatných darčekových poukážok, nové elektronické poukážky platia u viacerých predajcov. Keďže ide o novinku, zatiaľ je ich sedem, ide však o väčších predajcov. Ich počet však bude vzhľadom k potenciálu a výhodám tejto novinky v budúcnosti narastať. U každého z nich sa dá vybaviť nákup poukážky jednoducho, cez mobilný telefón, aj z domu.


Keďže sú tieto poukážky integrované v mobilnej cashback aplikácii, každý zákazník získava časť zaplatených peňazí za nákup poukážky automaticky späť na svoj účet, a to až do výšky 10 % z jej ceny. Prednosťou nového typu darčekovej poukážky je tiež menší ekologický dopad. Nielenže šetrí papier či plast, ale za ich kúpou netreba nikam cestovať a všetko sa dá vybaviť online cez smartfón.


Zdroj: Cashback World

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk