KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Slovenský koncept KRAJ sa od októbra rozrástol o ďalšie dve predajne

K predajni na Drotárskej ceste v Bratislave, otvorenej v októbri, pribudla minulý týždeň ďalšia v bratislavskej mestskej časti Rusovce. Aktuálne tak zákazníci môžu nakupovať už v siedmich predajniach KRAJ.

 

kraj rusovce

 

Od otvorenia prvej predajne v marci tohto roka uskutočnili zákazníci v sieti KRAJ viac ako 906 tisíc nákupov a podiel slovenských výrobkov na predaji dosiahol viac ako 57 %. KRAJ už aktuálne ponúka 560 regionálnych výrobkov.

 

Predajne na Drotárskej ceste 51 aj na Balkánskej 133 v Bratislave-Rusovciach sú otvorené sedem dní v týždni. Zákazníci aj tu nájdu kombináciu výrobkov od lokálnych a regionálnych dodávateľov, zdravého sortimentu či produktov pre ľudí s potravinovou intoleranciou, ako aj bežných potravín za primerané ceny. Veľkosť predajnej plochy na Drotárskej ceste je 287 m2 a zákazníkov obsluhuje 14 členný tím zamestnancov. V Rusovciach je predajná plocha 430 m2, poskytuje 20 pracovných miest a zákazníkom ponúka aj výsekové mäso. V oboch predajniach je i obslužný pult.

 

V prieskume spoločnosti KANTAR Slovakia sa 72 % zákazníkov vyjadrilo, že sieť KRAJ uprednostnia pri svojom ďalšom nákupe pred konkurenciou. Najlepšie hodnotili sortiment, vzhľad predajne, personál, rýchlosť nákupu a vybavenia pri pokladni. V sieti KRAJ pracuje k dnešnému dňu 150 zamestnancov a celkové investície dosiahli úroveň 3,5 milióna €. Supermarkety KRAJ môžu nájsť zákazníci v Devínskej Novej Vsi na ulici J. Kostru a v Petržalskej tržnici na Bratskej. Ďalšie predajne sa nachádzajú na Ovručskej ulici v bratislavskom Novom Meste, na Kašmírskej ulici v bratislavskej mestskej časti Ružinov a v podchode na Trnavskom Mýte.

 

Zdroj a foto: Terno real estate

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk