KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Tesco otvorilo v Zvolene nový formát predajne

Rozšírený sortiment čerstvých potravín, zmodernizované priestory a ešte pohodlnejší spôsob nakupovania prináša nový formát Tesco obchodu. Svoje brány otvoril zákazníkom prvý „susedský obchod“ na Slovensku.

 

tesco Zvolen

 

Supermarket, ktorý prináša svoje služby zákazníkom už od roku 2011, bude vďaka celkom novému konceptu prinášať zákazníkom ešte lepšiu ponuku.


„Nákupné zvyky ľudí sa menia. Snažíme sa s nimi držať krok, aby sme dokázali čo najlepšie napĺňať potreby a očakávania našich zákazníkov. V novom formáte obchodu – v tzv. susedskom obchode prinášame našim zákazníkom zlepšený sortiment vrátane širšej ponuky čerstvých potravín a tiež rozšírenej ponuky slovenských výrobkov. Zákazníci si môžu nakúpiť rýchlejšie, pohodlnejšie a jednoduchšie. Navyše naši kolegovia budú môcť pracovať v novom prostredí zmodernizovaného obchodu – prvom svojho druhu na Slovensku,“ povedal Martin Kuruc, výkonný riaditeľ TESCO STORES SR, a. s.


Počas prestavby, ktorá trvala mesiac, sa zmenil interiér predajne tak, aby bol pre zákazníkov prehľadnejší. Zákazník sa tak bude môcť rýchlejšie a ľahšie zorientovať v nákupnom priestore. Úpravami prešiel aj celkový sortiment, čo v praxi znamená najmä širšiu ponuku čerstvých a aj slovenských potravín. Nebudú chýbať ani nové samoobslužné pokladne či nakupovanie s inovatívnou službou Scan & Shop.


Kolegovia, ktorí vo zvolenskej prevádzke pred prestavbou pracovali, pôsobili počas prestavby v okolitých predajniach. Zároveň prešli školeniami, vďaka ktorým si mohli zlepšiť aj svoje odborné znalosti a osobné zručnosti.


Pri príležitosti otvorenia nového formátu obchodu vo Zvolene podporí spoločnosť aktivity miestnej Materskej školy Ľudovíta Fullu.


Zdroj: Tesco

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk