KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Konica Minolta v najnovšej kampani rozdáva kupóny na kreatívnu tlač

Do konca marca je možné využiť kupón od Konica Minolta Slovakia v ktorej podporuje kreatívnu tlač. Záujemcovia majú na výber niekoľko variant zušľachtenia. Či už je to parciálne 3D lakovanie, zlatá razba, strieborná alebo modrá fólia.


Vďaka kupónu môžu záujemcovia získať kreatívnu tlač najmodernejšími technológiami pre tri svoje reálne zákazky. Kupón je možné využiť v showroome spoločnosti Konica Minolta Slovakia v Banskej Bystrici. Každá objednávka môže byť v rozsahu až 500 ks v maximálnom formáte SRA3.


Teraz je ideálny čas otestovať takmer neobmedzený rozsah kreatívnych nápadov. Či už sú to luxusné etikety, netradičné obaly, nápadité certifikáty alebo personalizované pozdravy.


„Našim cieľom je ukázať, že kreatívna tlač dnes ponúka neobmedzené možnosti a je dostupná pre veľké aj malé zákazky,“ konštatuje Štefan Peľo, produktový manažér Konica Minolta Slovakia. Všetky potrebné informácie, ako aj návod na prípravu tlačových dát nájdete na stránke http://www.konicaminolta.sk/skrasluj.


Cena za zušľachtenie troch objednávok je skutočne symbolická. Suma za jednu zušľachtenú stránku vo veľkosti SRA3 sa pohybuje od 0,2 € do 0,4 €. Konečná cena závisí samozrejme od konkrétnych požiadaviek na finálnu podobu zušľachteného výstupu. Či už je to hrúbka a plocha UV laku alebo použitej fólie. Akcia na zušľachtenie tlačovín trvá do konca marca.


Záujemcovia môžu získať kupón na stránke:

 

www.konicaminolta.sk/skrasluj

 

konica kupon

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk