KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Vďaka tyčinkám hviezdou slovenského biznisu. MaxSport získal ďalšie ocenenie

Spoločnosť vybudovali so základným krédom správne identifikovať dopyt, využívať príležitosti, myslieť neohraničene a sústrediť sa na svoju prácu, nie na druhých. V posledných rokoch sa sústredili najmä na nasadenie, inovácie a výber správnych ľudí.


Snaha sa vyplatila a spoločnosť MaxSport si z oceňovania Diamantov slovenského biznisu 2017 odniesla 2. miesto. Do deviateho ročníka oceňovania firiem boli už tradične zaradené spoločnosti bez účasti zahraničného kapitálu, so ziskovým hospodárením za minimálne dva predchádzajúce roky a s ročnými tržbami v rozmedzí 2 – 50 miliónov eur. V rebríčku sa odrážal súbor faktorov, napríklad počet zamestnancov či rast tržieb. MaxSport sa aj vďaka nárastu tržieb o 96 % zaradil na 2. miesto v kategórii Bratislava.


Recept na úspech MaxSportu odhalil konateľ Peter Kulich: „Od samého začiatku sme spolu s Martinom Polednom vyslovení srdciari. V prvých rokoch podnikania sme neriešili žiadne sofistikované plány, ale každý jeden pracovný deň sme makali naplno a najlepšie, ako sme dokázali. V dnešnej dynamickej dobe, keď sa o priazeň spotrebiteľa uchádzajú desiatky substitučných produktov, treba neustále inovovať, rozprávať sa so zákazníkom, zisťovať jeho preferencie a skúmať spotrebiteľské správanie. Keď už máme ten správny produkt, bez šikovných profesionálnych a dobre motivovaných ľudí by sme ho nikdy nezobchodovali. Preto ako konatelia podniku považujeme výber a motiváciu zamestnancov za kľúčové.“


V zahraničí si produkty cenia bežní spotrebitelia aj odborná verejnosť. MaxSport nedávno získal 5 ocenení z najprestížnejšej potravinárskej výstavy sveta, SIAL Paris 2016, či z dubajského veľtrhu Gulfood Awards 2016. Spoločnosť aktuálne úspešne vyváža svoje produkty do 40 krajín sveta. Slovenské tyčinky a snacky najnovšie nájdete aj Saudskej Arábii a Iráne.


Aká je najbližšia vízia spoločnosti? „Chceli by sme, aby bol na nás národ hrdý a ľudia sa tešili z našich úspechov spolu s nami. Už dnes nám veľa ľudí fandí a posiela povzbudzujúce správy a fotky nášho sortimentu, ktorý nachádza v blízkych, ale aj vzdialených destináciách, ako Južná Afrika, Kazachstan, Dubaj a pod.“ Zhodnotil konateľ Peter Kulich, a dodáva: „Aby sme dosiahli stanovené ciele musíme aj naďalej prinášať inovatívne, kvalitné a chutné produkty, ktoré budú kráčať s dobou a uspokoja globálneho spotrebiteľa. Ocenenie Diamanty slovenského biznisu je prejavom uznania najrýchlejšie rastúcim podnikom Slovenska, preto sa posnažíme získať v ďalších ročníkoch prvú priečku.“

 

maxsport vitazi 2017

 

Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk