KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Jeseň v Bratislave patrí tradičnej výstave AUDIO, VIDEO, DOMÁCE KINO

Slovenskí ale aj českí vystavovatelia si na toto podujatie prinesú len to najlepšie čo sa dá vidieť a počuť. Vysoká koncentrácia trendov tak môže byť zaujímavou inšpiráciou aj pre obchodníkov.


Platan audio, hlavný partner výstavy, prinesie na výstavu okrem iného aj legendárnu značku Legacy, amerického výrobcu high-end reproduktorov. Konkrétne model Legacy WHISPER XDS. Okrem špičkových reproduktorov aj od ostatných svetových výrobcov budú na výstave aj rôzne high-end zosiľňovače, napríklad od výrobcu MOON.


Na výstave budú mať svoje miesto samozrejme tradičné gramofóny, zosiľňovače, receivery, high-endové multimediálne prehrávače, cd prehrávače, streamboxy, systémy domáceho kina, reproduktory, nové 4K televízory, slúchadlá, prenosné bezdrôtové reproduktory, satelitná technika, predaj LP platní, elektrónkové prístroje, aj od iných výrobcov a vystavovateľov. Všetko bude zapojené, všetko bude hrať a návštevníci si budú môcť vychutnať príjemný zážitok ako v koncertnej sále.
Pre skôr narodených bude na výstave aj prezentácia starých kotúčovýych magnetofónov a aj značka TESLA “muzeum” bude mať svoje tradične zastúpenie.


Výstava Audio, Video, Domáce kino sa uskutoční 28. – 29. októbra 2017, v hoteli Crowne Plaza Bratislava a Falkensteiner Hotel Bratislava, od 10.00 do 18.00 h. Medzi oboma hotelmi bude zabezpečená bezplatná kyvadlová doprava.

 

Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk