KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Podravka získala 18 ocenení Superior Taste Awards

Tento rok opäť zaznamenala Podravka úspech na medzinárodnom ocenení kvality v Bruseli a získala 18 ocenení Superior Taste Awards, najvýznamnejšie svetové ocenenie v segmente potravín.


Všetky produkty, ktoré dala Podravka na hodnotenie, boli ocenené, čo je najväčší úspech tejto značky, od kedy sa zúčastňuje súťaže.


Ocenenie Superior Taste Award získali tento rok aj výrobky, ktoré má vo svojom portfóliu Podravka Slovensko: Podravka grill classic, Podravka Ajvar pikant, Podravka Ajvar jemný a Podravka zeleninový bujón.


Ocenenie udeľuje porota expertov z Medzinárodného inštitútu chuti a kvality. Výrobky hodnotí porota zložená z renomovaných európskych šéfkuchárov a someliérov z kulinárskych inštitúcií pomocou slepého testu, kde hodnotia chuť, vôňu, zloženie a vzhľad výrobku.


Spoločnosť Podravka sa zúčastňuje súťaže Superior Taste Award od roku 2008 a každoročne vyhráva viac a viac cien za kvalitu, chuť a dizajn svojich výrobkov. V období od 2008 do 2017 získalo ocenenie Superior Taste Award až 91 výrobkov Podravka.


Zdroj: Podravka

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk