KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Firmy môžu nakupovať letenky po novom a efektívnejšie

Vylepšený web Superletuška.sk, k tomu úplne nová mobilná aplikácia pre súkromnú klientelu Superletuška, ale aj efektívny nástroj na nákup leteniek pre firmy Mojasuperletuška.sk. To všetko si pre svojich zákazníkov pripravila spoločnosť Asiana, prevádzkujúca na Slovensku unikátne riešenia pre vyhľadávanie, rezerváciu a nákup leteniek.


Novinkou je Mojasuperletuška.sk – šikovný nástroj šitý na mieru potrebám firiem, ktoré zvyknú využívať služby leteckých spoločností. Pomôže zabezpečiť efektívnejší nákup leteniek, všetko podľa preferencií a požiadaviek klienta na jeho cestovnú politiku. „Funguje to tak, že najskôr si s klientom sadneme, zistíme, čo potrebuje vo firme vyriešiť a aké sú slabiny jeho služobných ciest. Po prekonzultovaní navrhneme konkrétne riešenia, vďaka ktorým dokáže ušetriť a nastavíme jeho profil“, vysvetľuje Miroslava Zelenáková, Country Manager Slovakia portálu Superletuška.sk. Pri vyhľadávaní klientom systém zobrazuje ponuku dostupných letov podľa ich ceny; nezáleží, či ide o prestupový alebo priamy let. Funkcionalitou filtrovania si priamy let zobrazí na jeden klik.


Poskytuje tiež prehľad a štatistiky objednávok s cieľom dodržiavania cestovnej politiky firmy. Dokáže dokonca odkontrolovať, či bol uskutočnený ten najlacnejší nákup. „Nadriadení sa dozvedia o všetkých prípadoch, kedy bola zvolená drahšia letenka oproti lacnejšej, ktorá síce ešte spĺňala podmienky cestovnej politiky danej firmy, ale zamestnanec sa rozhodol rezervovať iný let, ktorý mu vyhovoval viac. Je to zaznamenané, je to prehľadné a aj dodatočne sa to dá vyhodnotiť,“ uvádza M. Zelenáková.


Výhody pre firemných zákazníkov


- Kompletné prehľady a štatistiky objednávok
- Šetrenie nákladov za letenky a ďalšie služby
- Možnosť vytvorenia profilov cestujúcich
- Servis 24 hodín denne, 7 dní v týždni


Firemný zákazník si pomocou nástroja Mojasuperletuška.sk okrem klasického nákupu letenky môže zabezpečiť aj ďalšie služby ako ubytovanie, poistenie, parkovanie a pod. Vylúčená je tiež chybovosť, ktorá by mohla nechtiac vzniknúť pri vytváraní rezervácií leteniek. Obdobným systémom na Slovensku konkurencia nedisponuje.


Spoločnosť Asiana vychádza v ústrety potrebám svojich klientov a pripravila pre nich aj ďalšie vylepšenia. Webová stránka Superletuška.sk prešla zdokonalením po technickej stránke, má prepracované a optimalizované zobrazovanie výsledkov hľadania a tiež vylepšené ďalšie funkcie. K tomu komfortné dokupovanie služieb ako výber konkrétneho sedadla, batožina navyše, výber jedla na palube a iné.


Mobilná aplikácia Superletuška plne zastupuje funkcie webovej stránky, pričom užívatelia si priamo vo svojom mobile môžu vychutnať pohodlné a rýchle vyhľadávanie leteniek v slovenskom jazyku. Za zmienku určite stojí možnosť uloženia si nafotených dokumentov na jednom mieste ako napr. kópie dokladov, pas, občiansky preukaz, letenky, voucher do hotela.


Aplikácia je momentálne kompletne funkčná pre operačný systém Android a iOS.

 

Zdroj: redakcia

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk