KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Značka Morphy Richards oslavuje narodeniny retro edíciou

Britská spoločnosť Morphy Richards vyrábajúca elektrospotrebiče do domácnosti oslavuje 80. výročie založenia. Založili ju dvaja bývalý kolegovia, inžinier Donal Morphy a obchodník Charles Richards a od tej doby expandovala do viac ako 120 krajín celého sveta.


„Spoločnosť Morphy Richards sa pri príležitosti 80. výročia založenia rozhodla pripraviť špeciálnu edíciu svojich kultových ´raňajkových´ elektrospotrebičov, ktoré túto mimoriadne úspešnú cestu značky pripomínajú,“ hovorí Petr Vondráček, marketingový manažér spoločnosti Solight Holding, s.r.o., ktorá výrobky značky Morphy Richars na Slovensku distribuuje.

 

„Retro štýl a inovatívne technológie je spojenie, ktorým táto značka vyjadruje úctu k vlastnej histórii i tradícii a zároveň potvrdzuje ambíciu byť technologicky vždy o krok vpredu,“ dodáva P. Vondráček.

 

Pri príležitosti 80. výročia predstavila spoločnosť Morphy Richards limitovanú retro edíciu najobľúbenejších produktov pomenovanú Accents Special Edition. Moderným produktom 21. storočia v nej vrátila podobu z prvej polovice 20. rokov. V tomto produktovom rade určenom predovšetkým na prípravu raňajok nájde záujemca originálnu varnú kanvicu a hriankovač v ikonických matných farbách. Hriankovač má všetky moderné technologické vymoženosti: regulovateľný termostat, rozmrazovaciu funkciu, variabilnú šírku štrbín, tepelne izolačný plášť, presvetlené ovládacie prvky i priehradku na odrobinky. Rýchlovarná kanvica v tvare pyramídy má telo z nerezu a možnosť nastavenia signalizácie varu pískaním, čo oživuje spomienky na staré časy. Do súčasnosti užívateľa vracia tepelne izolované držadlo, vymeniteľný filter vodného kameňa, osvetlenie spínača i bezpečnostná poistka.

 

Za zmienku stoja i dva dizajnové rady elektrospotrebičov s názvom Redefine a Prism. Luxusná edícia Redefine kladie dôraz na kúzlo a estetiku. Spotrebiče sú vyrobené z priehľadných tvrdených skiel, ktoré sú tepelne vodivé a svojim používateľom dovolia nahliadnuť priamo do vnútra spotrebiča.

 

Naopak štýlový rad Prism, ktorý dbá na osobitý ráz raňajkových setov, vďaka originálnemu a vkusnému dizajnu s typickými kontrastnými lesklými vlysmi v tvare trojuholníka, doplní každú modernú kuchyňu.

 

Okrem kuchynských spotrebičov patria do portfólia spoločnosti Morphy Richards aj produkty starostlivosti o odevy a domácnosť, pre ktoré je kvalita, inovácia a dizajn synonymom.

 

Morphy Richards v Anglicku pokrýva takmer 90 % domácností, v Európe má viac ako 25 % podiel na trhu a svoje zastúpenie má aj v Kanade, Austrálii, Rusku a Južnej Amerike. Morphy Richards sa stala žiadanou značkou, ktorá vďaka najvyšším výrobným štandardom ponúka štýlový inovačný dizajn, kvalitu a spoľahlivosť. Zároveň sa jej darí napĺňať motto spoločnosti „Smart ideas for your home“.

 

Solight Holding, s.r.o. je česká spoločnosť pôsobiaca aj na Slovensku špecializujúca sa od roku 2009 na dovoz tovaru a jeho distribúciu do obchodnej siete veľkoobchodov i maloobchodov. V portfóliu značiek ponúka pre českú republiku i Slovensku renomované značky, ako sú Case Logic, Bandridge, Skross, Clingo, JCB, Thule, Fujitsu, Dyson, od júla tohto roka i značku Morphy Richards a mnohé ďalšie. Dôležitú súčasť produktového portfólia tvorí vlastná značka Solight, ponúkajúca viac ako 1 000 produktov rôznych kategórií.

 

Accent special toustovac modry

 

Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk