KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Teta Drogérie má svoj flagship store

Sieť maloobchodných predajní drogérie a kozmetiky na Slovensku otvorila svoju vlajkovú loď (flagship store) v Bratislave na Obchodnej ulici. Aktuálne ide o najväčšiu predajňu tohto reťazca na Slovensku s výmerou necelých 400 metrov štvorcových.


Teta Drogérie bude mať, ku koncu roka 2015, v portfóliu 100 vlastných predajní a 120 franšízantov. V roku 2014 naštartovala výraznú zmenu imidžu a modernizáciu pobočkovej siete. Do nového vizuálu najprv prechádzajú vlastné predajne, ktorých bude do konca roka približne 20.

 

Transakciu na Obchodnej ulici pre spoločnosť zastrešil Daniel Kúth z realitno-poradenskej spoločnosti JLL.
„Sme veľmi radi, že sa nám pre Teta Drogérie podarilo nájsť vhodnú lokalitu pre ich skutočný „flagship". Zároveň však platí, že prvotné čísla napĺňajú očakávania klienta. Obchodná ulica koncom roka zažíva mierny nárast záujmu značiek. Len pár dni dozadu svoju predajňu otvoril náš ďalší klient - koncept úspešnej gastro siete, " uvádza Daniel Kúth, Senior Konzultant oddelenia maloobchodných nehnuteľností JLL. 

 

„Otvorenie tejto predajne, bolo pre nás strategicky veľmi dôležité a preto sme aj pri výbere partnera pre hľadanie nových priestorov vsadili na kvalitu. JLL nám predstavila veľa vhodných možností," hovorí Ivan Hinca, manažér expanzia Teta Drogérie na Slovensku. „Budúci rok máme v pláne otvoriť 60 nových predajní a rovnako pokračovať v prerábke existujúcich prevádzok do nového vizuálu. Do konca roka 2020 plánujeme mať na Slovensku 300 vlastných predajní, čím sa staneme číslo jedna na slovenskom trhu," dodáva I. Hinca.

 

Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk